Uit eigen pen

Een week voor het overlijden van mijn vader, in september van dit jaar, ben ik in de pen gekropen en naderhand schrok ik eigenlijk een beetje. Ik heb nooit geweten dat ik dit soort dingen in mij had. Mijn vriendinnen attendeerden mij dan wel op ‘je schrijft zo mooi’, ‘doe er eens iets mee’ maar daar luisterde ik eigenlijk niet naar. 

Omdat ik nu met meer inzichten een nieuw blog ga starten, wil ik jullie deelgenoot maken van mijn tekst:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s