Bij Deborah

Deborah is een persoonlijk coach op onder andere Facebook. Zij weet precies te verwoorden hoe ik mij die dag voel en dat doet ze aan de hand van haar Dagenergie en op de zondag haar Energetisch weekjournaal aan duizenden mensen.

Soms denk ik dat ze een monoloog met mij voert maar nee. Blijkbaar resoneren alle aspecten die ze noemt in mijn leven. Heel erg bijzonder om het dan zo te lezen en dat dat klopt met wat ik voel.

Ze publiceert het om 09:00 uur en soms lees ik dan dingen die ook wel eens niet resoneren. Aan het eind van de dag lees ik het dan nog eens en dan resoneert alles toch weer door wat ik heb meegemaakt die dag. Apart toch?! Het is voor mij een bevestiging dat ik op mijn juiste pad loop. Ik heb dat ook met getallen, maar daar kom ik een andere keer op terug.

Bij Deborah – Energetisch weekjournaal week 1

Tuurlijk heb ik er een plaat gemaakt! Het motto van 2019!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s