Maakt geld gelukkig? – Ap Dijksterhuis

Laatst gestart in het boek Maakt geld gelukkig? geschreven door Ap Dijksterhuis.

Ik had nog nooit van deze schrijver gehoord. Een van zijn eerdere boeken, getiteld Het slimme onbewuste, kreeg ik een paar weken geleden te leen maar daar kom ik maar niet doorheen. Mijn slimme onbewuste heeft blijkbaar besloten dat het nu niet het geschikte boek voor mij is.

In ieder geval, blijkbaar dit boek wel. Zou dat komen door mijn interesse in het onderwerp Besparen?

Ik heb mij ruim een jaar geleden enorm verdiept in de methode van Dave Ramsey, dé Amerikaanse goeroe op het gebied van besparen en schulden aflossen. Hij heeft zelfs een eigen app waarop hij YouTube filmpjes zet van zijn radio- en tv-uitzendingen. Eye-openers!

Dave Ramsey debt free screams

Deze man heeft mij zeer geïnspireerd en zal dat blijven doen. Je hypotheek aflossen, goed budgetteren en vooral nadenken!

Maar goed, daar gaat deze post niet over. Ap legt de lezer uit of geld nou echt gelukkiger maakt of dat dat iets is tussen onze oren?!

Een quote uit zijn boek trok mijn aandacht, Dave zou het er helemaal mee eens zijn:

Onder de foto zal ik te zijner tijd mijn gedachten over dit boek delen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s