Momenten van inzicht

Vandaag heb ik weer een ontmoeting gehad met een mooi mens. Met haar boodschap in mijn hart ga ik van oude patronen naar nieuwe patronen. Dat zal nog met vallen en opstaan gaan, maar ik zet stappen. We hadden het ook over mijn vaders kroniek en dat ik de familiepatronen haarfijn in het snotje heb. Wat fijn dat ik mijn intuïtie mag geloven.

De shit waarmee ik te maken heb gehad in mijn leven is alleen maar bedoeld om dingen duidelijk te maken, mij dingen te leren, dingen te laten voelen en zien. Sommige mensen om mij heen zijn spiegels en laten mij zien wat ik nog meer te leren heb. Hoe mooi.

Prachtig zo’n inzicht. Heerlijk confronterend zo’n uurtje met mijzelf. Zij kwam met een inzicht waar ik een paar dagen geleden een plaat van heb gemaakt, alleen die had ik nog niet gedeeld. Hoe toevallig! Hierbij de plaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s