Dagenergie 12 januari 2019

Vandaag las ik de Dagenergie van Deborah voor vandaag en de resonantie met wat ze schrijft, klopt in grote lijnen erg met waar ik sta, wie ik ben en wat ik wil.

Ik heb afgelopen dinsdag met mijn haptotherapeut ook over dit soort dingen gesproken. Dat ik graag mijn inzichten wil delen met anderen maar dat iedereen zijn/haar eigen pad bewandeld en we allemaal dit pad bewandelen op ons eigen tempo. Dat wat bij mij binnen komt, kan voor een ander niks betekenen.

Dat scheelt weer een hoop tijd en energie, ik kan dat beter in mijzelf steken!

Wat heb ik een chaos gevoeld voor de kerst. Ik was gestresst en emotioneel. Ik heb mijzelf en mijn gezin toen op prioriteit nummer 1 gezet, in plaats van er te zijn voor anderen, de focus op anderen te leggen. Ik ben in mijzelf gekropen als het ware en ben gaan voelen of dat wat ik normaliter zou doen, mij nog een goed gevoel gaf of dat ik het los kon/moest laten.

En zo heb ik keuzes gemaakt. Best lastig om veranderingen aan te brengen in je patroon van denken en doen. Want wat zou de ander van mij denken als? Dingen afleren en de focus op andere dingen te richten.

Ik heb ook wel gemerkt dat mijn omgeving direct veranderde, gesprekken verliepen moeizamer. Dat wat overblijft, is puur, is goed, geeft positieve energie en vertrouwen, en ik ervaar de rust weer. Het is goed zo.

Ook door hier te schrijven, maak ik een hele stap voorwaarts. Ik beschijn met mijn eigen licht mijn eigen pad. Het heeft even geduurd maar het is mij nu helder. Dank aan alle leermeesters! Aan al die spiegels om mij heen, ze hebben mij doen groeien!

Dagenergie zaterdag 12 januari

Een dag van bouwen. Voorwaarts gaan en dingen neer gaan zetten. De energie is ondersteunend maar laat je tegelijkertijd ook zien wat er nog uit jouw systeem mag. Een dag waarin communicatie belangrijk is en tegelijkertijd niet teveel de ander willen laten zien hoe het anders kan. Want soms is die ander daar helemaal nog niet klaar voor, ook als het voor jou al heel erg duidelijk is.

Dingen worden helder wanneer je de verwachtingen los laat. Het is even chaos geweest maar nu de storm gaat liggen zie je wat er over is gebleven en waarom dat is. Een nieuw leven staat voor de deur en daarvoor was deze chaos nodig. Anders was je op je veilige eilandje gebleven had je niet de stappen gezet die je nu gemaakt hebt. Nieuwe creaties geven nieuwe energie en alles is nu ook vrij nieuw. Nieuwe dingen zijn geboren en dat zijn de dingen die jou meer aan het hart liggen. Doen waar je blij van wordt zonder na te denken wat het resultaat zal zijn. Vanuit de diepte van jouw ziel gaan handelen vraagt vertrouwen in jezelf en in het leven. En daar ben je nu duidelijk mee bezig. Durf jouw licht meer te laten schijnen voor jou, en voor niemand anders dan jou. Zolang je die stroom blijft volgen zal je zien dat het je steeds gemakkelijker af gaat.

Deborah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s