Energetisch weekjournaal week 3, 2019 door Deborah

Energetisch weekjournaal week 3

Wanneer jij in jouw verleden niet de beste voorbeelden hebt gehad, is het soms nog een uitdaging voor jou om te vertrouwen. En dat is nou precies waar je deze week in wordt uitgedaagd. Om toch voorwaarts te gaan op jouw weg en het gevoel te volgen ondanks dat jouw hoofd er weer wat anders van maakt. Je bent gewend om alles alleen te doen en vooral ook op jezelf te vertrouwen omdat je, toen je nog klein was, het gevoel had dat je niemand anders kon vertrouwen. Hierdoor zie je niet altijd datgene wat je nu in jouw leven gecreëerd hebt en dat je echt kan bouwen op mensen. Net zoveel als dat mensen op jouw kunnen bouwen. Wanneer jij jouw waarde meer gaat erkennen zullen jouw oogkleppen meer af gaan vallen en zal je zien wat voegt en wat niet meer voegt. Je staat iets steviger in jouw basis en dat zal je deze week ook zeer zeker merken.

Je laat je niet meer afschepen met niks en je gaat voor goud. Niets meer en niets minder dan dat. Hierdoor zal je merken dat alles om je heen langzaam (en ook snel) verandert. Toch blijft er nog altijd dat stemmetje op de achtergrond die met de “ja maar” blijft gooien. Deze week staat in het teken van kracht. Jouw innerlijke kracht. Juist door het voorwaarts gaan zet je iets neer voor jezelf wat je altijd al wist dat het mogelijk was maar je niet altijd de juiste tools voor had en ook niet de mensen om je heen die dat in jou naar boven wisten te halen. Lange tijd heb je je omgeven met personen en situaties die jou eerder een paar stappen terug lieten doen zodat jij jouw licht niet hoefde te schijnen. Maar daar is nu langzaamaan een eind aan het komen. Je hebt er wellicht een prijs voor moeten betalen maar je wil niet meer voor het perfecte plaatje gaan maar juist voor dat diepe verlangen in jouw hart en ziel. Er zullen deze week zakelijke gesprekken gevoerd worden die er voor gaan zorgen dat jouw financiële situatie zal verbeteren. Misschien is het nog niet helemaal zichtbaar maar ook hierin wordt er van jou gevraagd om vertrouwen te houden.

Alles komt in DIVINE TIMING naar je toe en soms is het nodig om eerst een paar stappen terug te doen voordat je weer vooruit kunt. Ook staat deze week in het teken van heling. Heling van oude wonden uit het verleden. Van relaties die jou uit jouw kracht hebben gehaald en daar waar jij telkens over jouw grens hebt laten gaan omdat er een tijd is geweest dat je niet zag dat het ook anders kon. Nu je dit meer aan het ontdekken bent kan dat ook gemengde gevoelens omhoog brengen van voorgaande relaties. Of dit nou liefdes, vriendschap of werkrelaties zijn, dat is niet belangrijk. Het gaat er om dat jij jouw waarde steeds meer gaat zien, erkennen en ook weer terug claimen. Hierdoor kom jij meer in jouw eigen licht, en dus ook in jouw eigen kracht te staan. En jij mag zelf bepalen wie jij daarin wilt toelaten.

Deborah

Klik hier voor het originele bericht.

Reacties

2 reacties op “Energetisch weekjournaal week 3, 2019 door Deborah”
 1. Als vanzelf komt Deborah bijna dagelijks
  voorbij, het voelt als speciaal voor mij.
  Zo herkenbaar als het zo vaak is…♥

  Liked by 1 persoon

 2. Anouk1968 schreef:

  Het lijkt altijd alsof het een monoloog is, moet je nagaan waar we met zn allen inzitten…..😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s