Puzzelen

Net als werken met cijfers vind ik puzzelen een heerlijke bezigheid. Op de achtergrond klinkt Radio 10 en automatisch pakt mijn hand het juiste stukje zodat de puzzel zich vormt tot wat het moet zijn. Dit keer de nieuwjaarsduik van Jan van Gaasteren. Elk gezichtje ken ik inmiddels. In mijn hoofd komt alles tot rust en kan ik genieten van het nu. Met puzzelen heb ik gewoon geen tijd om ergens anders aan te denken.

Vanavond is de puzzel afgekomen. Op naar de volgende zodra het echt winter is. De Elfstedentocht van Jan van Gaasteren is dan aan de beurt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s