Energetische boodschap

Een tijdje geleden heb ik een energetische boodschap opgevraagd bij Anniek Oosting, eigenaresse van Lichtflits. Dat kan via haar webshop. Vandaag schreef ze deze tekst en was het een bevestiging voor mij dat het antwoord dat ik van haar kreeg, altijd blijft gelden. Het verandert dus niet in de loop van je leven.

Mijn boodschap is een hele duidelijke en mooie boodschap geweest. Ik merk dat ik netjes op mijn uitgestippelde pad loop.

Wil jij ook een energetische boodschap van Anniek, ga dan hier naartoe.

Hierbij wat informatie daarover:

Je energetische boodschap verandert niet. De getallen van je geboortedatum veranderen immers niet in dit leven.

Wanneer je je boodschap hebt ontvangen weet je welke energieën je in je leven aandacht kunt geven. Je bent in staat om de trilling van de energie te veranderen waardoor je het steeds anders kunt ervaren.

Energieën zie ik als brandstof, het stroomt door je heen en je kunt het aandacht geven of niet.

Veel mensen zeggen naderhand, eigenlijk wist ik dit al en wanneer ik naar mijn leven kijk zie ik dat ik juist die energieën ook aan het vormgeven ben.

Anderen zeggen na een tijdje, nu ik mijn aandacht erop richt begrijp ik dat ik een bepaalde energie altijd als vervelend ervaar. Sinds ik het weet ben ik mij ervan bewust en probeer ik het om te draaien. Eigenlijk gebeuren er sindsdien bijzondere dingen in mijn leven.

Ik denk dat het belangrijk is om de woorden die bij je energetische boodschap horen eens goed te onderzoeken. Wat betekent het woord voor jou? Hoe voelt die energie ? Maak eens een woordweb en verbind daar eens de woorden mee die in je opkomen wanneer je het onderzoekt.

Ik neem als voorbeeld jezelf en de ander. Woorden die ik daaraan verbind zijn : Sociaal, relatie, vriendschap, verbinding, op jezelf staan, jezelf zijn, inlevingsvermogen, empathie, compassie, strijd, meekleuren, grenzen stellen. En er zijn er vast meer en misschien heb jij wel hele andere woorden.

Mijn ervaring is dat wanneer je een duidelijk plaatje hebt van wat het voor jou betekent, hoe jij het ziet, je dat ineens kunt herkennen in de wereld om je heen.

Dat je verbindingen gaat zien of inzichten ontvangt over je eigen gedrag of over situaties die zich steeds herhalen in je leven.

Wanneer je zo je boodschap bekijkt, zul je merken dat je er steeds dieper in kunt zakken en steeds beter in staat bent je energieën vorm te geven. Maar ook leert te vertrouwen op je innerlijke communicatie en je eigen kracht.

Lichtflits (klik hier voor het originele bericht).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s