Vind je eigen stem

Wederom een prachtige tekst van Lichtflits. Klik hier voor het originele bericht.

Vind je eigen stem

De reden dat je het gevoel hebt dat er iets moet veranderen, is omdat in deze tijd de frequentie van het Licht dat je bent, wordt verhoogd.

Je wordt geroepen om dat te doen waarvoor je bent gekomen. Je wordt geroepen om in je kracht te gaan staan. En die roep komt van binnen uit.

Als je kijkt naar de wereld om je heen is er genoeg om je boos of verdrietig over te voelen, maar boosheid en verdriet ontstaan omdat je je gedachten de ruimte geeft om er iets van te vinden. Je bent hier niet gekomen om over alles te oordelen. Je bent hier gekomen om jouw eigen wereld vorm te geven.

De wereld nodigt je uit om ergens tegen te zijn, terwijl je innerlijk je vertelt waar je voor bent. Het is de dualiteit van het leven, maar voorbij die dualiteit ligt de eenheid.

Het leven draait om de eenheid in alles te zien zonder te oordelen. Niets is negatief of positief als je niet oordeelt. Omarm dat wat is en hou je vervolgens bezig met dat wat van binnen in je opborrelt.

Doen wat je hier komt doen is je grootste kracht, en brengt je de grootste vreugde, de balans die je zoekt. En iedereen kan het antwoord vinden in zichzelf.

Word stil, ga de natuur in en vind je eigen stem.

Lichtflits

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s