Het domino-effect

Wel een frappante tekst want juist als ik iemand niet wil tegenkomen, kom ik diegene juist wel tegen.

Het heeft natuurlijk ook met heel veel andere dingen te maken. Vanmorgen had ik weer zoiets. Ik had de houtkachel aangestoken en ik bedacht me dat ik deze eigenlijk eerst had moeten schoonmaken. Ik zie de laatste tijd namelijk weer wat geks bij groot vuur dat ik bang ben dat er iets geks in mijn schoorsteen gebeurt. Ik zat er maar aan te denken en ja hoor, zie ik dat ‘iets’ toch weer terwijl ik het zo graag niet wilde.

Eerst dus nu die houtkachel schoonmaken en dan met een gerust hart weer aansteken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s