Als je lacht….

Vanmorgen keek ik naar het Pele report, een wekelijks inzicht in de sterren en daaraan gespiegeld het leven op aarde. De man Kaypacha was dit keer erg lollig. Voor de een irritant maar het gaf mij een lach. Zijn lach gaf mij een lach.

Nu zei hij ook nog eens “als jij lacht, lacht de wereld met je mee”. En dat klopt want hij schonk mij zijn lach waardoor ik anderen een lach mag schenken en zo komt er een flow op gang dat we elkaar een lach geven. Een positieve flow in een drukke wereld.

In ieder geval, toen ik de verplichte taakjes in huis ging doen, bedacht ik me dat Marco Borsato hier ook over zingt:

Een liedje dat ik vanmorgen in mijn hoofd had. Toeval? Ik dacht er zelfs over na. Waarom droom ik wat ik droom? Wat begrijp ik niet dat ik deze soortgelijke dromen steeds maar weer heb? Ik ben er nog steeds niet uit! Laatst las ik wel een stukje dat je in plaats van een vraagteken zetten bij dromen, je beter gewoon kan genieten van die leuke dromen! Misschien moet ik dat dan maar doen. Dus kom maar op!

Vanmorgen keek ik ook een aflevering van ‘Je zal het maar hebben’ en keek ik naar een meisje Annemari (20) met de zeer zeldzame ziekte ‘Gastroparese’. Mijn nichtje heeft het ook. Heel veel ontzag heb ik voor haar en haar familie. Zij laat een enorme lach en kracht zien waar ik alleen maar sprakeloos van word.

De jonge vrouw in deze aflevering eindigt haar aflevering met een puntje op haar bucketlist. Haar motto ‘dream’ (dream it, just do it) in graffiti opspuiten. Dingen doen waarover je droomt en dus wilt doen (binnen de mogelijkheden).

Op 30 december heb ik een mooie plaat gemaakt en aangegeven dat juist dat mijn motto voor 2019 werd. Vandaar dat ik gestart ben met deze website. Ook het icoon van deze website is deze plaat. Laat het nou soortgelijke boodschap zijn?! Toeval?

Dit soort stukjes die als een puzzel in elkaar vallen, begin ik steeds vaker te zien. Het is een lach waard.

Motto voor 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s