Energetisch weekjournaal week 4, 2019 door Deborah

Energetisch weekjournaal week 4

Je bent een geboren leider en ergens diep in jou heb je dat altijd al geweten. Maar omdat jij je zo onder hebt laten sneeuwen door verhalen van anderen, heb jij jezelf daar niet de ruimte gegeven dit meer te laten groeien. Deze week komt daar duidelijk veranderingen in. Je eigen koers varen heeft te maken met het heft in eigen handen nemen van jouw leven en wat jij echt wilt Al een lange tijd sluimert het weten dat je de wereld wilt laten zien wie jij werkelijk bent. Maar daar was moed voor nodig. Want je hebt niet altijd de beste reacties gekregen toen jij jezelf op moment hebt laten zien. Deze week draait het leiderschap. Om vanuit jouw innerlijke kracht jouw positie van leider in te gaan nemen. Om te staan voor wie je bent en wat je allemaal al weet, in je hart. Om je te ontdoen van alle lasten die jij in je hart mee draagt waarom je het juist niet zou kunnen of waarom het niet zou lukken. Je leven zit nu zo in de lift dat je het zelf soms nog maar moeilijk vindt om te geloven dat dit jouw leven is. Dat jij dit gecreëerd hebt. Ook staat deze week in het opstarten van het zakelijke. Samenwerking is hierin een thema wat naar voren komt. Wanneer je samen bent met de mensen die het beste in jou naar boven halen, en andersom natuurlijk ook, dan zijn jullie tot grote dingen in staat. Toch sluipt daar nog een patroontje in jouw systeem. Want je bent gewend om alles alleen te doen. Maar wat als dat niet meer hoeft en dat je mag leren dat je ook op een fijne manier samen kunt werken met mensen op alle gebieden. Je energie is nog wel een ding om in de gaten te houden. Door de drukte kun je nog wel eens jezelf voorbij rennen en je weerstand is nog niet helemaal op het niveau wat gewenst is voor jouw lijf. Vooral je huid, maag en darmen zijn erg gevoelig. Het oude er uit betekent dat je echt goed ‘moet’ waken voor jouw gezondheid en je lijf de tijd geven om alle ‘shit’ er soms letterlijk uit te werken. Een goede balans tussen spanning en ontspanning is nodig om jouw gezondheid weer wat op te krikken.

Alles lijkt deze week wat meer vorm te krijgen en te lukken. Want alles wat je de afgelopen weken hebt neergezet, zijn op zeer vruchtbare boden geplant. En de energie gaat hart dus zaken krijgen heel snel vorm. Wanneer iets niet helemaal van de grond lijkt te komen, kijk dan nog eens opnieuw naar de intenties waarmee je het hebt gecreëerd. Op alle gebieden zal het deze week weer een week zijn van plannen, groeien en doorpakken. Neerzetten van dat waar jij in gelooft. Jezelf in eerste instantie. Maar dat is een ding daarin heb je nog wel het een en ander te doen, want een diep gewortelde overtuiging ligt daar aan ten grondslag en die mag je met alle liefde en tijd van de wereld benaderen. Niet te snel, want anders breekt het lijntje.

Deborah

Klik hier voor het originele bericht.

Reacties

Een reactie op “Energetisch weekjournaal week 4, 2019 door Deborah”
  1. Rudsel kerindongo schreef:

    Mooi Verhaal, dank voor het delen. warme groet Rudsel

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s