Duurt te lang

Hoe komt het toch dat ik dit liedje de laatste dagen zo vaak hoor. Ik hoorde het voor het eerst toen we stonden te wachten voor de rondvaartboot in Amsterdam voor het Lightning Festival. Vooral omdat de rij te lang duurde. Als ik langer naar het liedje luister en de tekst in mij opneem, pffff, dan weet ik even niet wat ik hiermee moet. Dit keer luister ik dan alleen maar naar de beat want wat ís die lekker zeg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s