Hoe doe je dat? Opnieuw kiezen?

Een mooie tekst van Lichtflits over opnieuw kiezen. Klik hier voor het originele bericht.

Hoe doe je dat? Opnieuw kiezen?

Door naar je hart te luisteren en te voelen wat goed voelt. Door te luisteren naar het gebrabbel van je hoofd en te beseffen dat alles twee kanten heeft:

In alles zit het goede en het ontbreken ervan. Als je de hele dag hebt geluisterd naar wat er allemaal verkeerd aan deze situatie is, ga je bewust op zoek naar wat goed aan deze situatie kan zijn.

Waarom komt dit op je pad? Wat kun je ermee? Wat zou het je kunnen brengen? Wat kun je er van leren? We zijn nou eenmaal wezens met gedachten, het wezen in jou kun je de opdracht geven om te kijken naar het goede.

Als je het goede in een situatie kan zien, wat niet automatisch inhoudt dat je de situatie gaat ervaren als leuk, (alhoewel er beter voelende gedachten voorbij zullen komen en er dus ook beter voelende gevoelens voorbij zullen komen) zal je visie erop veranderen.

Door de andere visie kan het inzicht komen wat je het beste met deze situatie kan doen. Er blijf altijd eerst een onzichtbaar deel, en je werk is nog energetisch, wij denken dat dit een onbelangrijk deel van het proces is, maar dat is het niet.

Opnieuw kiezen vanuit je goede gevoel en gericht op de beste uitkomst, is het belangrijkste stuk bij veranderingen. En je niet laten afleiden door alles wat er om je heen gebeurt, meningen, overtuigingen, patronen, onmogelijkheden.

Het nieuwe creeer je van binnenuit, vanuit jouw visie, vanuit jouw waarheid. De rest past zich als vanzelf aan. Ook al zie je dat in het begin nog niet.

Lichtflits

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s