Ice and Fire

Laatst luisterde ik naar NPO 1 in de auto en het ging over ruimtereis naar de andere kant van de maan. Er werd over zoveel moois gepraat, over de energie, zonnevlammen, wat een volle maansverduistering kan teweeg brengen in onze energie, in ons lichaam. Ik heb er heerlijk naar geluisterd. Soms denk ik wel eens dat teveel achter bepaalde normale dingen denk terwijl ik eigenlijk alleen onder woorden wil brengen wat ik voel. Gelukkig heb ik vrienden om mij heen, die mij snappen omdat we op dezelfde frequentie zitten, we geven kennis door. Na de discussie op de radio speelden ze dit liedje en leve Shazam, draai ik dit liedje met plezier. Mooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s