Mooi mens

Sinds kort volg ik een vrouw met prachtige inzichten en zij noemt zichzelf ‘MooiMens’. Laatst had ze ook een mooi stukje waarin ik mij zeer herkende. Het ging over tweelingzielen.

Gister zocht ik een mooie plaat van een gezicht en ik stuitte onder andere op dit gezicht. Een geleefd gezicht en ondanks al die jaren kan de zich nog ergens over verbazen. Een mooi mens met waarschijnlijk heel veel verhalen over het leven. Juist zulke pure gezichten vind ik adembenemend. Natuurlijk zag ik vandaag nou juist daar weer een passende tekst over, in één oogwenk. Het had zo moeten zijn waarschijnlijk!

Dag Mooi Mens!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s