Vastgelopen met inzicht

Soms heb ik van die dagen dat ik totaal vastloop op het gebied van inspiratie. Vandaag komt niks binnen, geen inspiratie, geen oordeel, geen verwachting, geen gedachten zowat. Alleen maar besluiten.

Vandaag besloten mijn geleende bibliotheekboeken eens onder de loep te nemen en uiteindelijk mijn abonnement.

Een besparing van €75 per jaar omdat ik liever op mijn e-reader lees dan in een boek. En dvd’s huur ik praktisch niet meer omdat we op andere manieren films kijken.

Ik heb nog wel een abonnement op ebooks dus dat houd ik aan. 96 ebooks voor €48 en dan zijn de boeken ook van mijzelf! Natuurlijk zit er altijd wel een boek tussen dat mij niet trekt maar het mooiste is door nieuwe onbekende boeken te lezen, ik de mooiste ervaringen heb. Ik heb nieuwe schrijvers leren kennen!

Ik heb ook mijn Instagram account losgekoppeld van Facebook, ik ben ook even uit mijn persoonlijke Facebook gelogd zodat ik alleen het Facebook account voor groepen kan zien (haal ik veel info van af).

Al die aparte apps verwijderd en de app Friendly plus nu goed ingesteld om te gebruiken. Daar zit Facebook, Messenger en Instagram bij elkaar in één app zonder reclame! En het neemt heel weinig ruimte in op je mobiel.

Een grote schoonmaak met een helder hoofd. Ik wil meer gaan lezen. Een mooi voornemen! Het meisje in het ijs, Stalker in de nacht en Donker water ga ik achter elkaar lezen! Een recensie zal ik hier delen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s