Vertrouwen

Sinds mijn ademhalingssessie is een en ander veranderd. Het lijkt wel alsof mijn ego-vat geleegd is. Ik heb geen oordeel, geen twijfels, geen ‘verhalen’ die mijn mening vertroebelen. Inspiratie ontbreekt even flink. Echter mijn besluitvaardigheid is enorm. Komt dat omdat dat ego-vat leeg is en ik vooral heel veel voel?

Het zal zeker onderdeel zijn van mijn pad waar ik blind op mag vertrouwen.

Posted in: eigen platen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s