Vertrouwen

Sinds mijn ademhalingssessie is een en ander veranderd. Het lijkt wel alsof mijn ego-vat geleegd is. Ik heb geen oordeel, geen twijfels, geen ‘verhalen’ die mijn mening vertroebelen. Inspiratie ontbreekt even flink. Echter mijn besluitvaardigheid is enorm. Komt dat omdat dat ego-vat leeg is en ik vooral heel veel voel?

Het zal zeker onderdeel zijn van mijn pad waar ik blind op mag vertrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s