Mooi teken

Soms heb ik van die bijzondere tekens. Ik voelde mij net gejaagd en al schrijvende verdween het gejaagde gevoel. Ik onderzocht mijn gevoel dus.

Vanmiddag had ik een stuk gelezen en gedeeld over het belang van het kiezen van je eigen pad. En dat paden kunnen kruisen maar je zelf de keuze maakt welke kant je op wilt gaan. Ieder bewandelt zijn/haar eigen pad en wie ben ik om iemand mijn pad op te trekken?! Dat wil ik helemaal niet.

Ik deel alleen wat er soms aan bijzonderheid op mijn pad gebeurt. Meer niet! Misschien inspireert het een de ander en misschien niet. Dat respecteer ik.

Ik maakte daarom een aantal besluiten, ik ben aardig besluitvaardig na mijn ademhalingssessie. Het gaat mij makkelijker af, ik kies wat goed voelt. Op dat paadje zat ik al maar ik voel dat ik makkelijker voor mijzelf kies nu.

Toen ik dat had geschreven, zag ik dit bericht verschijnen van de Plantster, een andere blog-schrijver hier op WordPress.

http://groenevingersblog.com/2019/01/29/wegwijzer/

Een prachtig teken uit het universum dat mijn besluit klopt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s