Stappen

Zojuist een mooie tekst van Fran Tielemans gelezen. Het klopt aardig voor mij. Zojuist heb ik de uitstraling van mijn site iets persoonlijker gemaakt. Oefening baart kunst, zeg ik altijd tegen mijn zoon. Nu moest ik zelf even achter wat dingen op WordPress komen. De privéstukken over mijn jeugd heb ik eruit gehaald omdat dat beter aanvoelde. Ik wil niet te lang in het verleden ronddolen. Deze site is meer voor het heden, voor nu, wat er door mij heen gaat, teksten die mij inspireren, dingen die ik de moeite waard vind om hier te delen. Binnenkort start ik met het beschrijven van de synchroniciteit die ik in mijn leven ervaar. Boeken, dubbele cijfers, films. Dus het wordt steeds wat mooier.

Maar nu eerst de prachtige tekst van Fran Tielemans. Klik hier.

De energie van verandering
is deze week duidelijk
zicht- en voelbaar.
Je krijgt bepaalde zaken helder,
je weet met grotere zekerheid
wat de volgende stappen zijn,
of wat je wil aanpassen
om het voor jezelf makkelijker,
vreugdevoller en/of lichter te maken…..

Kan wel zijn dat je op
een of andere manier
getriggerd wordt op je kracht.
Misschien heb je het wat moeilijk
om toch door te zetten
wat je wou doorzetten,
om toch bepaalde
beslissingen te nemen,
of heb je moeite om
je staande te houden
wanneer jouw visie, aanpak
of houding in twijfel
wordt getrokken door anderen.

Telkens opnieuw centeren,
voelen wie je bent,
wat voor jou belangrijk is,
en beseffen dat je alleen maar
je best kan doen om
telkens weer je hoogste licht
neer te zetten.

En beseffen dat jij alléén
jezelf ware bevestiging
en waardering kan geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s