Dubbele letters en cijfers

Sinds een paar jaar zie ik dubbele cijfers die mij vertellen of de keuze die ik maak of moet maken oké is. Een soort leidraad.

In 2003 begon het eerst met nummerplaten. Als ik in de file stond van Amsterdam naar Almere zag ik vaak de ‘ketting’. De laatste twee cijfers/letters van de linkerauto, kwamen overeen met de eerste twee van de middelste auto en ga zo maar door. Een mooie afleiding zo in de file.

Ik heb een keer een nummerplaat verzonnen. Er hing een voorwaarde aan. Als ik die zou zien, moest ik mijn tranen gedroogd hebben na een relatie.

En zo ging ik op een dag naar mijn werk in Amsterdam. Ik zat in de auto en bedacht me dat ik over hem was. Een nieuw hoofdstuk mocht aanbreken. Ik rijd langzaam op de A10 door de ochtendfile. Ik zit op de linkerbaan en we naderen afslag RAI. In mijn rechterooghoek zie ik een auto mijn kant op komen, hij is net ingevoegd op de A10 en gaat voor mij rijden. Mijn hart staat even stil en ik doe mijn hand voor mijn mond. Daar staat het: PV-JT-99. De door mij verzonnen kentekenplaat rijdt voor me.

Op een of andere manier ben ik alert voor cijfers en letters. De fase van het zien van de dubbele letters brak aan. Als ik antwoord wilde op een vraag of ik wilde weten of het een ja/nee moest worden, dan moest ik bijvoorbeeld drie auto’s tegenkomen met een dubbele letter. En die kwam ik dan wel of niet tegen.

Ik heb in die tijd mijn geboortehoroscoop laten trekken en ik heb mijn hand laten lezen. Ongelooflijk! Zeer confronterend!

Op aanraden van een goede vriendin ben ik een keer naar mevrouw L. in Breda geweest. Een klein vrouwtje dat mij aan de hand van mijn eigen ring precies kon vertellen hoe dingen in grote lijnen zouden lopen in mijn leven. Ik moest er alleen niet naar gaan leven.

Ik zou bijvoorbeeld iemand in Amsterdam ontmoeten die mijn favoriete sport zou beoefenen. Hij zou bij de Stadhouderskade wonen. We zouden vrienden zijn. Via Parship waar de organisatie de match vormt, kwam ik in contact met een aardige, zeer sportieve man die tegenover de Stadhouderskade woonde. Vanwege de privacy vermeld ik geen namen. Alles klopte! We zijn tot zijn overlijden altijd vrienden gebleven.

Mijn huidige partner werd ook vier jaar van te voren ‘aangekondigd’.

In ieder geval, toen de liefde op mijn pad kwam, verdwenen de dubbele letters naar de achtergrond. Toen mijn moeder overleed in 2012, kwamen ze weer alleen dan in dubbele cijfers, tijdstippen. Om 11:11u was mijn moment met mijn moeder.

Toen het slecht ging met mijn kat, ze had net een nestje geworpen, had ik haar naar de dierenarts gebracht waar ze aan het infuus ging. Op vrijdag 11 november besloot ik haar daar weg te halen. En zo reed ik van de dierenarts naar huis, op dus 11-11. In gedachten vroeg ik mij af of ik het juiste besluit had gemaakt. Mijn cd-speler schakelde van nummer 8 naar nummer 11, het was inmiddels 11:11 en welk liedje was nummer 11? De Dijk, alles komt goed! Het is goed gekomen!

11:11u, 13:13u, 17:17u, alles kwam voorbij. En toen ik daar aan gewend was, was ik blijkbaar klaar voor de spiegelingen. Toen kwamen de 14:41u en 12:21u. Ik heb daar toen veel over gelezen. Als ik dat nu zie dat voel ik mij dus naar buiten en naar binnen in balans. Sta ik op het punt een besluit te nemen, dan denk ik er nog wat langer over als ik de ‘spiegeltijd’ zie.

Sinds een jaar zie ik overal 44. De tijd zoals 12:44u of 17:44u, mijn batterij heeft nog maar 44%, de afwas duurt maar 44 minuten, een school heeft 44 ouders, mensen zijn 44 jaar, boodschappen kosten €44,44 of op de kentekenplaat meerdere keren per dag 44 zien. Nog 44 km en ik ben op de plek van bestemming, in mijn spelletje heb ik nog 44 punten.

Ook 22 is mijn favoriet. Naast de 12:44u zie ik tegenwoordig ook de 12:22u of 17:22u. De tijdstippen 22:22u of 22:44u komen regelmatig voor en dan kijk ik altijd toevallig op de klok, ik wacht er niet op of zo.

Tegenwoordig komt ook 69 in beeld. Als jij nou ook dubbele tijdstippen ziet, kun je de verklaring vinden op deze website. Rechts kun je kiezen voor vertaling in het Nederlands.

Ik krijg er altijd positieve energie van, zeker een lach als ik het weer ‘toevallig’ zie. Ik ben benieuwd hoe het zich verder uitbreidt. De komende tijd zal ik eens opschrijven welke dubbelingen ik allemaal zie.

Voor meer informatie hierover, klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s