Energetisch weekjournaal week 6, 2019 door Deborah

Energetisch weekjournaal week 6

Om in overvloed te leven is het nodig dat jij de zorgen die je hebt onderzoekt, erkent en op die manier heelt. Je krijgt deze week de tijd om hier mee aan de slag te gaan. Je kunt moe worden van de rondjes die je loopt in je hoofd en alle shizzel die daarbij omhoog komt. Is het een bijdrage aan jouw leven om hier mee bezig te zijn met deze zorgen? Of voelt het juist zwaar en leidt het je af van al het mooie en leuke? Door even afstand van alles te nemen en echt even diep in je eigen kern te duidelijk kom je tot inzichten en meer vrijheid. Je kunt jezelf ook afvragen wiens realiteit je nu aan het waarnemen bent wanneer je weer eens vastloopt in zaken. Want vaak zijn ze niet eens van jou en hoef je er dus ook niets mee te doen.

Toch is het een onderdeel van jouw bestaan dat je het opmerkt. Maar er iets daadwerkelijk mee doen is weer een heel ander stuk. Deze week kan je wat meer in je eigen flow komen doordat je de tijd en ruimte voor jezelf neemt. Zeker wanneer je te druk bent geweest is dit een welkome afwisseling. Dat wil niet zeggen dat je stil blijft zitten. Misschien wel letterlijk maar intern gebeurt er een hoop. Wanneer jij weer aandacht geeft aan die creatieve energie die je bezit, die jij eigenlijk bent komt er weer meer stroming. Positieve berichten en veranderingen kunnen deze week wat meer kleur geven aan je leven. Dat wat in eerste instantie leek als of het je tegen aan het werken was, zie je nu de parels van dit alles. Zolang je alles in liefde kunt blijven zien, zelfs de emoties die het bij je omhoog brengt of heeft gebracht, zal je merken dat je wat lekkerder in je vel komt te zitten.

Orde scheppen in de chaos is voor jou deze week het thema. Overzicht creëren in bepaalde situaties geeft rust. Je houdt graag controle ondanks dat je weet dat het een illusie is. De enige vorm van controle die je hebt is hoe jij er mee om gaat en daar breng je deze week verandering in. Zaken kunnen wat opgeschud worden door bepaalde personen maar zolang jij uit de emotie van de ander blijft zal je merken dat het geen vat op je heeft. Wanneer het toch blijft hangen, kijk dan eens welke delen in jou nog ontkent zijn en ga daar eens met je volle aandacht heen. Hoe meer je het erkent hoe meer stroming het krijgt. Ook op het gebied van liefde en relatie zal er deze week vernieuwing zijn. Wellicht ben je plannen aan het maken om de toekomst op een andere manier samen in te gaan. Wat heb je nodig en wat kan bijdragen om de zaken zo gemakkelijk mogelijk voor jou/jullie te laten verlopen? Blijf vertrouwen op een fijne afloop en dat alles precies op het juiste moment bij elkaar komt. Ook als het nu totaal het tegenovergestelde lijkt.

Deborah

Voor het originele bericht, klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s