Visualiseer jezelf positief

Het is echt zo, als jij jezelf helemaal naar het negatieve trekt, zo van ‘ik zal het wel fout hebben gedaan’ of ‘ik denk niet dat ik dat kan’, dan kun je het ook niet of dan kan je het nauwelijks bevatten als je het niet fout hebt gedaan omdat je zo in de mineur bent.

Je wordt wat je visualiseert. Als ik mijzelf visualiseer als iemand die positief is, vol energie en zin in de dag, dan word ik dat ook. Dingen gaan mij makkelijker af als ik het goede in mij visualiseer dan al mijn gebreken te visualiseren. Ervaar het zelf maar eens.

ps. En ja hoor, 44% batterij nog maar….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s