Er-varing

Er-varing: er zijn, ergens geweest zijn, ergens naar ‘ varen’, inzicht, weten. Juist door zo’n woord eens te ontleden en te voelen wat zo’n woord met mij doet, wordt het maken van een plaat makkelijker.

Vandaag is deze quote gebaseerd op dat wat ik heb meegemaakt. De foto is zo prachtig. Het is een bloem met wat ‘rimpels’ van het leven, maar juist daardoor zo prachtig. Juist door ervaring kunnen we onszelf laten zien.

Ook ik maak dingen mee die mij stil maken maar vanuit dat punt zet ik de volgende stap. Juist die ervaring zorgt ervoor dat ik sterker in mijn schoenen kom te staan omdat ik weet en voel wat het met mij gedaan heeft. Ik heb iets moeten ondergaan om tot een nieuw inzicht te komen. Een rijker inzicht. Ik was even stil maar laat nu weer van mij horen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s