Stroomnieuws

Leuk onderwerp, velen snappen dat niet, maar op Facebook heeft Stroomnieuws een eigen pagina. Het laat van alles zien, van zonnevlammen, onverklaarbare dingen in de lucht, tot verhoging van de Schumann Resonantie. Daar gaat dit stukje over.

Ik heb wel eens op stroomnieuws gelezen dat de beste frequentie waarop wij op de aarde kunnen leven, zonder medische klachten is 7,83Hz. Op het moment is dat ruim verdubbeld, naar 16,5Hz. Wat ik erover lees en zie, krijgen we lichamelijke ongemakken zoals burn-out en depressies van zo’n hoge frequentie. Sinds een jaar heb ik zelfs een anti-stralingsstrip op mijn mobiel. Al die straling is niet goed voor ons, mens, plant en dier. Geen straling is trouwens ook niet goed, dan worden we ook ziek. Best interessant om dat eens te bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s