Vriendschap

Soms trek je naar iemand toe, ontstaan vriendschappen en relaties omdat je overeenkomstige trillingen van pijn hebt. Iemand heeft hetzelfde meegemaakt, en daar vind je de herkenning en erkenning.

Wanneer je die trillingen van pijn hebt geheeld, getransformeerd in een hogere trilling, omdat je aan de slag bent gegaan met die pijn, en de ander doet dat niet, ontstaat er een verschil in trilling.

Je trekt elkaar niet meer aan, omdat alleen overeenkomstige trillingen dat doen. Het kan ook zijn dat je beide aan de slag gaat en op een andere trilling uitkomt nadat de wond is geheeld

Je bent dan dienstbaar aan elkaar geweest om een stuk in jezelf te helen en dat was de reden waarom je op elkaars pad bent gekomen. Wanneer dat klaar is, is het tijd om verder te gaan.

Degene die niet aan de slag is gegaan met de pijn, trekt opnieuw iemand aan die die pijn ook als trilling in zich heeft en degene die het heeft getransformeerd trekt iemand op de nieuwe trilling aan.

De wet van aantrekking werkt ook in relaties. soms zeggen mensen wel, waarom val ik altijd op dezelfde personen, of waarom trek ik altijd een bepaald type naar me toe ?

De reden daarvan is; omdat je een overeenkomstige trilling hebt.

Lichtflits

Voor het originele bericht, klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s