Dank je universum!

Vandaag zag ik op Instagram een quote langskomen en bedacht me dat die bij mij recht in de roos binnenkwam. Waarom weerhouden we ons van een actie, durven we het niet? Denken we iets te missen en oh wat zullen ze van ons zeggen?! Eigenlijk praat je ego je een gevoel van angst aan want oké misschien is het even eng maar je wilde het nou eenmaal doen, dan doe je het toch?!

In ieder geval, ik twijfelde nog even en vroeg mijzelf af of ik er goed aan deed?! Ik opende mijn telefoon en zag daar een whatsapp-bericht met het antwoord op de vraag die ik blijkbaar het universum in had gestuurd. Het was goed. En zo gezegd, zo gedaan!

Ik heb het gedaan en het voelt bevrijdend. Waarom heb ik het niet eerder gedaan?!

Het eerste wat ik zag, was 44!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s