Maya-zegel: GELE STER

Gisteravond las ik op een Maya-site dat mijn Maya-zegel De GELE STER is. Hoe ik daar nou weer gekomen ben, is mij nog een raadsel 😉. Ik heb ergens mijn geboortedatum ingevuld.

Vandaag is het blijkbaar de dag van de GELE STER. Wel weer toevallig! De gele ster gaat om verbinden. Ik weet nog dat ik soortgelijks zei een keer tegen een vriend, dat ik goed kan verbinden. Dus het klopt!

Wat het betekent, lees je hieronder.

De energie van vandaag is: GELE STER.

Gele-Ster energie komt uit het Zuiden en gaat over verbinden. Het is de energie van activiteit, doen, interactie. Gele-Ster energie gaat over harmonie, schoonheid, kunstzinnigheid, oogsten en delen.

De krachtzin die hierbij hoort:

“Ik zing mijn eigen noot, zodat er een mooi harmonieus lied ontstaat dat zijn weerga niet kent”.

Het potentieel in jezelf tot bloei laten komen, is je fundament in je leven. Je gevoel en intelligentie is de beste leidraad in je leven. Antwoord op je levensvragen krijg je door inzicht in de strijd met jezelf en het leven te krijgen. Leer om verschillende energieën, gedachten, mensen en ideeën harmonieus met elkaar te verbinden. Zo ben je met elkaar in harmonie.

Harmonie is dat je jezelf thuis voelt op de plek waar je NU bent en dat je alles kunt accepteren wat zich momenteel aandient in je leven zonder te hoeven vechten. Moeder natuur kan de katalysator zijn om op een eenvoudige manier verbinding te leggen met Eenheid en Harmonie. Zo wordt jouw plek duidelijker.

Je verstand heb je hierbij niet nodig, daal af in je gevoel. Wanneer jij je plek inneemt, ben jij een voorbeeld voor anderen zodat ook zij hun plek kunnen innemen. Je eigen plek innemen gaat over wie je bent en wie je altijd al wilde zijn en hoe je dat nu al kunt ervaren. Je eigen plek is heel dichtbij en je hebt hem altijd bij je.

De manier om er te komen is door er te gaan staan! Je kunt het ook overgave noemen om je aan je levensmissie/zielsverlangen te confirmeren. Let erop dat er verschillende manieren zijn om hetzelfde doel te bereiken. We hebben allemaal een stukje van de puzzel. Bedenk wel dat jij jouw waarheid en antwoorden hebt. Kijk eens naar het stuk dat je al hebt geleerd. Zo kun je putten uit je eigen ervaring.

Geloof in jezelf, je talenten en je wijsheid. Kijk vanuit meerdere invalshoeken. Zo ga je alle stukjes informatie begrijpen en word je wijzer. Wanneer je niet in harmonie bent, probeer er dan achter te komen waar dit vandaan komt. Zo kun je je gevoelens transformeren en er licht en liefde naartoe brengen.

Je hebt het vermogen om een omgeving te creëren waarin iedereen in gelijkwaardigheid op zijn plek komt te staan, jij bent de wegwijzer. Vertrouw op je eigen intuïtie. Blijf trouw aan je visie.

Geniet van de mooie dingen in je leven en laat je creativiteit stromen. Toon je liefde voor muziek, kunst, sfeervolle inrichting van je huis, humor. Jouw glimlach zorgt onmiddellijk voor harmonie. Laat je licht stralen en bekijk je leven als een kunstwerk!

Zo bepaal jij je eigen vorm/kader en leert vanuit je eigen standpunt flexibel te blijven.

Jij mag vorm geven wat voor jou natuurlijk en goed voelt. Daarmee creëer jij je eigen zekerheid en structuur. Dit geeft voor zowel jezelf als de ander rust en duidelijkheid. Accepteer en respecteer dat het jouw vorm is, want deze komt voort uit je Zelf, niks meer en niks minder. Zo leef jij je eigen werkelijkheid.

Leer wel open te staan voor nieuwe inzichten, zodat je opnieuw kunt heroverwegen en je vorm kunt bijstellen als dat goed voor je voelt. Orden voor jezelf als dat nodig is. Bewaak wel je eigen grenzen. Plannen maken, samenvatten en vertalen gaat je gemakkelijk af.

Je rechter pols/hand is verbonden met deze energie.

Vraag jezelf af: in welke structuur leef ik en/of ben ik opgegroeid (dit heeft nl. je kader gevormd).

Moet ik bijstellen of heb ik mijn vorm gevonden? Wat is mijn plan?

Als je in de schaduwzijde leeft dan leg je de lat te hoog, veroordeel je jezelf, neem je je plek niet in. Je hebt ook het gevoel dat het ene ten koste gaat van het andere. Je bent met teveel creatieve projecten tegelijk bezig, waardoor je je kracht verliest. Ook kun je problemen ervaren met het stellen van grenzen en je eigen grenzen.

Je kunt introvert zijn en afstand creëren. Als jij je standpunt hebt ingenomen, kan niemand je daar nog vanaf houden. Blijf wel open staan voor het wijzigen van je kader/plan/koers. Wanneer je van tevoren alle opties onderzoekt, kun je hier makkelijker mee omgaan. Teveel vasthouden aan regels en afspraken, zal je starheid naar boven laten komen. Je kunt dan tegen beter weten vast willen houden aan je “oude” vorm.

Vraag jezelf af: heb ik alle opties van tevoren bekeken en heroverwogen?

Warme groet, © Fokje.

Klik hier voor het originele bericht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s