Energetisch weekjournaal week 7, 2019 door Deborah

Energetisch weekjournaal week 7

Sit back and let the universe work for you. Dat is het thema van deze week. Dat wil niet zeggen dat je letterlijk niets hoeft te doen, want het borrelt aan alle kanten. Zeker wanneer je even verplicht bent geweest om rust te houden. Maar wanneer de creatieve energie weer gaat stromen wil je er ook weer graag wat mee doen. Maar dit gaat om de dingen die om je heen gebeuren. Er komen allerlei zaken omhoog drijven waarvan je in eerste instantie in de weerstand van kan gaan. Je hakken in het zand wil zetten. Maar wat als je het leven gewoon even voor je laat werken nu op dit moment. Zodat de energie vrij door kan stromen en je het alleen maar hoeft te ontvangen. Het kan zijn dat dat je hier en daar wat zaken zou moeten uitzoeken maar neem je tijd. Overhaast niets, want je hoeft niets te forceren.

Deze week krijgen bepaalde plannen meer vorm waar andere plannen weer in het niets verdwijnen omdat de energie er niet meer naar toe gaat. Nu dat alles zo omhoog waait krijg je een goed beeld van de dingen die eigenlijk niet echt fijn meer voor jou werken en daar waar je altijd in geloofd hebt dat het wel werkend zou ‘moeten’ zijn. Je kunt hierin nu eindelijk jouw eigen beslissing gaan nemen. Maar geduld blijft hierin het toverwoord. Niet iets wat echt jouw ding is omdat jij als gevoelsmens gewoon gewend bent dat de energie snel gaat. Je hebt niets met tijd. En toch is tijd meer je vriend dan je vijand. Want dat is zoals het hier in deze realiteit gaat, langzaam. En dat is is ergens maar goed ook. Want het geeft jou de tijd om alles op je af te laten komen. Het is deze week ook een prima week om meer verdieping in je relatie(s) te brengen. Door je kwetsbaar op te stellen maar de verantwoording bij jezelf te laten geef je de ander ook de kans om dingen, jou, in een heel ander licht te gaan zien.

Hierdoor kun jij je hart helen van oude wonden en krijgt jouw innerlijk kind, of eigenlijk een deel van jouw hart, meer en meer vertrouwen. Met namen in jezelf. Want dat is uiteindelijk het aller belangrijkste. Je hebt de behoefte om ook op werkgebied de dingen over een andere boeg te gaan gooien en daar komt de creatieve energie goed aan te pas. Let er wel op dat je niet weer jezelf voorbij gaat lopen want rust is nog steeds een belangrijk aspect in deze week. Even alles een plekje geven van de afgelopen periode. Even de aandacht op jezelf richten en gewoon verder mee gaan in de flow. Het leven geeft je kansen, die misschien op het eerste gezicht niet eens zo lijken. Maar toch zal je steeds meer de verborgen zegeningen ontdekken in alles. Zolang jij maar open blijft staan om te ontvangen. Om jezelf te ontvangen, om het leven te ontvangen zoals het voor jou het in jouw grootste voordeel werkt. Kijk er naar zonder verwachting, zonder oordeel en blijf ik de vraag….wat is hier juist aan wat ik nog niet kan zien, en laat het antwoord los zodat het zich kan ontvouwen

Deborah

Voor de originele tekst, klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s