Roze wollige slippers

Vanmorgen was ik met mijn zoon naar een woningboulevard om te kijken naar hoekkasten. Nou, helaas, ik heb alleen een zeer verouderd model gezien tussen allemaal moderne kasten. Daar vragen ze dan nog ruim €2600 voor, belachelijk!

Snel weg, echter voor we bij de uitgang waren, zag ik kasten vol kussentjes. Allerlei kleuren waaronder groene, grijze, blauwe, rode en roze kussentjes. Ik vond ze mooi genoeg om er een foto van te maken.

Ik ken iemand en die is gek op de kleur roze, we geinen altijd over haar roze kussentjes dus dit zou een hemelse plek voor haar zijn.

Omdat het al tegen lunchtijd liep, reed ik op de terugweg natuurlijk langs de McDonalds. Mijn zoontje helemaal happy en dat op zijn eerste vakantiedag. Wat een feest.

Hij zocht een leuk plekje op en we wachtten op onze bestelling. Als ik dan in zo’n gelegenheid ben, kijk ik eens even heerlijk om mij heen. Een zakenman, een gezin met twee kids waar vader en moeder geen gesprek meer samen hebben, een scholiere die met oordopjes een film kijkt op haar tablet, een ouder stel die wel heel ‘gezond’ denken te eten. Een jus d’orange met een salade én frietjes met saus!

En ja dan moet ik ook even naar rechts kijken. Een moeder zit daar smakelijk te eten met haar dochter van begin 20. Beiden volslank. Er wordt flink gebabbeld, niet alleen met de volle mond maar ook met de vettig besmeurde handen.

En dan zie ik het, de dochter draagt voor deze gelegenheid onder een mooie zwarte broek met zilveren belijning haar mooiste schoenen, roze wollige slippers met volgens mijn zoon, een gouden strikje.

Oh my goodness! Ik kan het niet laten, hier moet ik een foto van maken, niemand zal mij geloven.

Helaas, mijn heerlijke bestelling is aangekomen. Lekker fout eten, mág van mijzelf. Dan gaat ook nog eens het drinken van mijn zoon om en ben ik totaal afgeleid. Overal chocolademelk! Mijn kans voor de prachtfoto was voorbij. De dames waren uitgegeten terwijl ik de troep op mijn eigen tafeltje aan het opruimen was. Alsof het niet mocht! Geen foto dus van die prachtige roze wollige slippers. Jammer! Dan maar afsluiten met een mooie foto van een roze kussentje!

Roze, roze en nog eens roze vandaag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s