Weer, maar nu echt

Soms is het voor mij best lastig te bepalen wat ik het liefste wil. Sterrenbeeld Tweelingen met als antecedent Weegschaal maakt het er niet makkelijk op. Maar als ik dan ergens voor sta, ga ik er helemaal voor!

Vandaag paste ik de sneaker die ik al tijden wil kopen. En toen ik ja kon zeggen in de winkel, zei ik nee omdat ik in mijn hoofd de sneaker vergeleek met mijn kleding en ik zag dat totaal niet zitten. Best apart. Het zal vast ergens goed voor zijn!

Vandaag weer gestart met een pagina op Facebook met zowaar dezelfde naam als mijn website (oké zonder de streepjes). Leuk! Ik ben al zo vaak een pagina gestart maar dan was ik er nog niet helemaal van overtuigd dat ik dít wilde. Ik was er nog niet klaar voor.

Maar nu dus wel! Dank voor het vertrouwen als je mijn pagina een duim hebt gegeven!

Tuurlijk heb ik gedacht zoiets van ‘wat zullen ze wel niet van mij denken’ en ‘daar komt zij weer aan hoor met haar pagina’.

Maar toen zag ik vanmiddag deze tekst en het klopt! Ik laat mijn licht schijnen! Het klopt nu allemaal! Ik volg mijn gevoel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s