Dit ben ik

Vandaag maar eens besloten mijn gezicht te laten zien. Alsof ik er bang voor ben of zo. Gelukkig is dat niet zo!

Hier zit ik in onze zeilboot op het Heegermeer in Friesland. Zo te zien was het prachtig weer! Met de komende zonnige dagen in het vooruitzicht zou het maar eens zo kunnen voorkomen dat er weer wat bootjes varen.

Ik wacht liever nog even, het water is erg koud en als de wind daar dan overheen waait, is het kouder dan je denkt. Geef mij maar een terrasje in de zon en uit de wind. Heerlijk!

Deze foto is dus afgelopen zomer gemaakt. Mijn haar heb ik 3-4 jaar geleden laten ontkleuren na jaren verven. Ik ben al vroeg grijs geworden. De kleur past nu super bij mijn gezicht. Het feit alleen al dat ik ben zoals ik ben, is fijn! Mijn haar is nu wel wat langer want toen ik het ging ontkleuren had ik een kort koppie.

Sinds mijn moeder is overleden in 2012 zijn mijn ogen slechter geworden. Eerst een tijdje lenzen geprobeerd en toen ook het lezen lastig ging, heb ik een multifocale bril gekocht. Ik kan niet meer zonder!

Gelukkig zie je de rest niet. Ik zit in de overgang en heb erg veel last van vocht vasthouden en zwaarder worden van niks. Ik heb geen last van opvliegers, lucky me! Ik drink sinds eergisteren geen koffie meer, daar kan ik volgens mij niet meer tegen, ik krijg dan veelvuldig buikkrampen.

Heb je wel eens gezien hoeveel klachten er onder de noemer Overgang horen?! Echt, niet normaal!

Ik ben blij dat ik vooralsnog niks hoef te slikken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s