What a life – Erin Boheme

Vanmorgen hoorde ik dit liedje van Erin Boheme en ik kon het niet droog houden. Dank je wel Discover Weekly voor dit prachtnummer!

Herinneringen gaan terug naar mijn vader. Het is alweer bijna zes maanden geleden dat hij is overleden. Weet je, rouw laat zich niet leiden. Het komt wanneer het wil komen. Vrienden van mij hebben beiden een ouder verloren de afgelopen week. Beiden zijn net als ik wees geworden, beide ouders overleden.

Dat is bij mij harder binnen gekomen dan ik dacht. Het gemis komt dan even om de hoek zetten. Het mag er zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s