Energetisch weekjournaal week 9, 2019 door Deborah

Zaadjes zijn geplant. Dat is duidelijk. Maar jouw ongeduld maakt het dat je ook graag wil dat ze wat meer tot uiting gaan komen. Wanneer dingen niet helemaal gaan zoals jij dat graag zou zien wekt dat frustratie op. Wat nu? Wat is er nodig? Wellicht laat het leven je zien dat het platform van waaruit jij nu functioneert te klein aan het worden is en dat jij mag uitbreiden. Op alle gebieden van je leven. Het is tijd om een andere richting in te slaan en het leven laat jou onderzoekend zijn naar andere mogelijkheden. Je hebt er genoeg van dat je alles voor je gevoel steeds maar weer “moet” afstaan en raakt verstikt binnen de muren van regeltjes en gezag. Dat is ook zeker niet waar jij voor in dit leven bent. Om je te laten beperken. Om dingen op een manier te doen zoals het “moet” want met moeten kan je nou eenmaal niks en is vooral niet voedend. Creëert geen ruimte. Waar wil jij zijn? Waar is jouw energie nodig? Wat creëert meer plezier en gemak?

Dat zijn de vragen waar jij je deze week mee gaat bezighouden. Want het is allang al duidelijk dat wat je nu doet niet echt meer voor je werkt. Maar durf je buiten de kaders te kijken die jij hebt aangenomen voor jezelf? Durf je meer in het leven te gaan stappen en uit je comfort zone te komen en zaken achter je te laten om ergens een nieuwe start mee te maken. Zaadjes, die zijn geplant. En sommige komen mooi uit en sommige komen niet of niet helemaal uit. Hoe dan ook is het volgen van jouw eigen natuurlijke ritme iets wat jij steeds meer gaat leren. Dat het volgen van jouw gevoel ook kan betekenen dat dingen net weer even anders lopen dan je had bedacht. Jouw levensdoel is niet om op een klein eilandje te blijven zitten. Lekker veilig. Maar om jezelf neer te zetten in deze wereld. Om jouw ruimte in te nemen, op te eisen. Hier ben ik! En kijk hoe prachtig ik ben! Het gaat er om dat jij jouw eigen waarde gaat erkennen.

Dat jouw talenten en capaciteiten tot zijn recht komen en waar dat ook mag zijn, dat je weet dat je precies bent waar het op dat moment nodig is. En wellicht gaat het weer een hele andere kant uit maar dat is het leven. Mee deinen op de golven van de energie. Je laten leiden en vertrouwen. Vertrouwen in jezelf en vertrouwen in het leven. Je hoeft niet meer mee te doen met hoe het hoort, het gaat er om dat je doet wat werkt voor jou. Deze week dan met recht en vruchtbare week waarin je daarin steeds meer voor ogen krijgt wat er nodig is voor jou. Dat je daar ook naar kunt handelen ook als dat heel spannend is. Soms heb je even die spreekwoordelijke schop onder je kont nodig en dat gebeurt dan ook. Durf elke dag weer alles op te geven ten goede voor jezelf. Durf elke dag weer opnieuw dingen op te bouwen, af te breken, bij te schaven en aan te passen. Je bent hier niet om dingen perfect te doen, want dat ben je al. Je bent hier om te ervaren en daar is deze week een mooie week voor als voorproefje van wat er allemaal nog meer mogelijk is dit jaar.

Deborah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s