Heerlijke dag

Vanmorgen kon ik heerlijk uitslapen. Tot maar liefst 07:30u. Ik had gedroomd dat ik een paar jaar terug in de tijd ging. Ik genoot nogmaals van de jonge kinderjaren van mijn zoon, ik gaf mijn ouders alle aandacht wetende dat ze binnen een paar jaar zouden overlijden. Ik beleefde de dingen die we gedaan hebben de afgelopen jaren met meer intensiteit. Ik waarschuwde vrienden die uiteindelijk de verkeerde keuze hadden gemaakt. Het was een prachtige droom!

En toen ik beneden kwam, zag het er buiten zó uit. Wat een mooie dag wordt het vandaag. Genieten dus op deze heerlijke dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s