Kaypacha 20 februari 2019

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukleren Irma Schiffers. Waarvoor elke week veel dank!

“Dus we zitten zelfs nu in een grotere cyclus van transitie en we zouden kunnen zeggen dat dit onderdeel is van niet alleen het begin van het Watermantijdperk, het is ook het einde aan het patriarchaat. Dus we bevinden ons in die afbraak, als je het niet voelt, dan ga je het voelen, dat zouden we wel kunnen stellen!

En wij hebben te maken met diepe emotionele dynamieken, die invloed hebben op onze identiteit, en we proberen een identiteit te verkrijgen door de samenleving of het land of de cultuur waar we in geboren worden. En dat wordt steeds frustrerender, want er is sprake van onverdraagzaamheid en vooroordelen, en al die andere energieën die rondgaan. En dat dwingt ons terug naar binnen te gaan en dat is de sleutel.

Dit is een fase die voorbij gaat, zoals we al zeiden, dit is het begin. En in het bijzonder in de komende jaren. 2019, 2020, 2021, 2022, 2023. En dan in 2024 gaat Pluto naar Waterman en dan denk ik dat we echt beginnen, maar er moeten nog aardig wat lijken uit de kast komen. We hebben te maken met veel karma voor degenen die zich bezig hebben gehouden met misbruik van hun maatschappelijke positie of hun status in vorige levens. Er zal een afbraak plaatsvinden van de oude wacht, zoals ik al zei. En wat we willen doen binnen al deze chaos, met al deze veranderingen; onze zekerheid ligt in onszelf.”

De mantra voor deze week:
Wat is mijn identiteit
naast mijn maatschappelijke rol
Dat is niet wat mensen denken of zeggen
Maar de verbinding met mijn ziel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s