Buiten, rust en ruimte

Terwijl ik buiten zit, in het zonnetje met een glas ijskoud water, hoor ik van alles om mij heen. Het geeft rust, vrijheid, saamhorigheid en eenvoud. Ik zie wat meerkoeten in de sloot, mijn hond ligt op de uitkijk, de katten springen achter een hommel aan en klimmen in de wilg. Ik hoor de auto’s rijden, mijn zoon heeft samen met zijn vriendje de trampoline belegd met kussens voor een zachte landing en een mooie verstopplaats. En ondertussen maak ik met een vriendin die hier een klein uurtje vanaf woont, een afspraak per whatsapp. De gierdampen stromen mijn neus in. Wat een strontlucht. Soms is dat een lekkere geur maar deze keer is het echt smerig!

De tekst van de plaat die ik zojuist heb gemaakt, kwam ik tegen. Ik vond die zo waar en prachtig dat ik het graag hier wil delen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s