Geduld

Vandaag ontving ik een compliment over het vrijwilligerswerk dat ik doe op de basisschool van mijn zoon. Terwijl ik door Sneek liep, wat een prachtweer, dacht ik daar eens langer over na. Ik beheer de website en de schoolbibliotheek.

Ik doe het met liefde. Mijn organisatietalent vindt zijn weg weer, ik leer van de mensen met wie ik samenwerk, groot en klein. Ik leer gevoelens te beheersen, ik heb weer eens andere gesprekken, met kindjes van 4 jaar die vertellen wat ze gedaan hebben in de vakantie tot leesconsulten, leerkrachten, ouders en designers.

Ik voel mij als een bloemknop die uitkomt, als een zon die haar weg eindelijk voorbij de berg vindt.

Dit alles is niet uit te drukken in geld al is het cadeautje aan het eind van de maand het toefje op de taart!

En natuurlijk las ik vandaag een mooie tekst die daar mooi bij past.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s