Rust

Heerlijk als dingen resoneren met de energie die er momenteel is. Ik voelde mij al schuldig en ik vroeg het mij al af wat er aan de hand is. Links voelde zo goed en nu wil ik plots weer naar rechts. Komt hier ooit een einde aan? Zijn het de hormonen? Tell me!

Het vlog van Deborah over maart gaf mij weer een nieuw inzicht. Ik heb het vlog van haar in mijn categorie ‘Energie’ staan.

Wij zijn natuurlijk een stuk van de natuur, als je ons onder de loep neemt, is er niets anders dan energie. Ik vind dat een lastige maar blijkbaar als je huid onder de loep legt, zie je niks ‘vasts’, het zijn cellen met protonen, niks vasts aan zoals een boek of zo.

Dus we zijn onderdeel van de natuur, zelfhelend zoals je kunt zien in de praktijk. Een wondje heelt zichzelf. Positieve gedachten helen je ook. Zie hiervoor ook de film Heal in mijn categorie ‘Film’.

De natuur ontkiemt nu de lente haar intrede doet. En wij ontkiemen….kijk naar de natuur en zie jezelf. Hoe mooi is dat om dat nu te snappen?! Zo bedoelt Kaypacha dat ook in zijn wekelijkse Pelé report, zie hiervoor mijn categorie ‘Astrologie’.

Nu er weer herfstig weer buiten is, trekken we ons terug, gaan we naar binnen, in onszelf om straks verder te ontkiemen. Dat ontkiemen en terugtrekken geeft een verward gevoel van welles en nietes.

En zolang je mee deint op die energie zal het je goed gaan. Verzet geeft je lijf een dreun en zal je tot rust gedwongen worden. Een griepje of extra vermoeidheid.

Ik merk dat mijn lijf nog niet beter is geworden na mijn val op straat toen het spekglad was door de sneeuw. Mijn arm doet me nog erg pijn en apart is dat het mijn schrijfkant is. Alsof ik niet mag schrijven.

Aankomende woensdag dragen we mijn vaders huis over naar nieuwe eigenaren. Dat doet mij toch meer dan ik gedacht had. Mijn vader kocht het in 1956 en na 63 jaar is die generatie afgerond. Mijn moeder overleden in 2012 en mijn vader afgelopen september. Notabene op de 50e verjaardag van mijn man. Ik zie dat trouwens als iets positiefs, mijn man kijkt daar toch anders tegen aan.

Vanaf woensdag zal ik mij bevrijd voelen. Dan kan de familie-rugzak af en wedden dat mijn arm dan opknapt?!

Daar schrijf ik nog wel een andere keer over. Ook dat gevoel resoneert met de sterren en planeten. Bijzonder vind ik dat. Niks is toeval!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s