Energetisch weekjournaal week 10, 2019 door Deborah

Energetisch Weekjournaal week 10

Wanneer er veel gegeven is, is het nu de tijd om even een stap terug te doen en te nemen. Dat klinkt wat raar misschien, maar ik heb het hier over ontvangen. Maar ook, het zien van de waarde van jouw energie. Want wanneer jij zoveel geeft, jouw kostbare energie en je sluit je af voor het ontvangen of je neemt genoegen met een klein beetje, dan is er onbalans. En wanneer de weegschaal eerst helemaal de ene kant heeft opgeslagen is het nodig dat het weer helemaal naar de andere kant gaat zodat het uiteindelijk weer in het midden tot rust komt. Waar draait het vooral om deze week? Nou om jou! Want wellicht dat je hier en daar nog de nodige verhalen hebt over jezelf waardoor jij jezelf nog niet helemaal naar waarde kan schatten en wanneer je dat nog steeds in stand probeert te houden, krijg je dat terug gespiegeld vanuit de buitenwereld. Het helen van je hart.

Jouw hart die elke keer weer meer ruimte mag gaan krijgen en waarin jij het niet meer tot de orde hoeft te roepen. Besef welke frequentie jij eigenlijk bent en kies daar dan ook voor met alles wat je tegenkomt in het leven. Of dat nou werk, eten of personen is. Hoe zuiverder hoe fijner het voelt. Met alles. Of eigenlijk, dat het matcht met jou. Want je voelt vanzelf wel wanneer je weer jezelf naar een ander level brengt om zo tot de ander zijn of haar frequentie te komen. Want wat als dat niet nodig is maar dat je kunt kijken waar je elkaar wel kunt ontmoeten zonder dat je daar beide hard aan hoeft te werken. Deze week is een redelijk drukke week maar op een manier je van het een in het ander laat vallen. Je krijgt de uitdaging om even niet te reageren wanneer je merkt dat zaken niet helemaal vlekkeloos verlopen. Het is nodig dat je de energie zijn werk laat doen. Jij voelt als geen ander mijlen van te voren aan wat er nodig is, maar wat als je daar eens niet op inhaakt. Niet op de behoefte van de ander en niet op dat wat je ziet wat niet klopt. Want ondanks dat je het opmerkt, hoef je er niet perse iets mee te doen. Het mag, maar het is niet verplicht. Dat kan schuldgevoelens oproepen, maar ook dat is interessant om daar naar te kijken. Want je krijgt hier zicht op een diep stuk vanuit jouw verleden. Waarin jij altijd zorg hebt gedragen voor de ander en waarin je wellicht, bewust of onbewust, ook verantwoordelijk voor werd gemaakt waardoor je het nu nog steeds kiest en wanneer je dat eens niet doet, dat alle auto respons systemen in jouw lijf tegen je gaat tetteren.

Want hoe kunnen wij ons laten leiden door gevoelens van schuld en schaamte. Een mooi leer momentje dus. Deze week geeft ook ruimte voor een feestje. Klein of groot. Je boekt een overwinning en daar mag jij zelf in bepalen hoe je dit wilt vieren. Je had misschien nooit gedacht dat het zo zou lopen maar nu je de andere kant van de medaille bekijkt zie je dat je toch wat zaken gemist hebt en dat je het nu op een andere manier kunt doen voor jezelf. Blijf jezelf goed gronden deze week, zodat je alles wat er vrij komt gemakkelijker via de aarde weer opgenomen kan laten worden

Deborah ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s