Energetisch weekjournaal week 11, 2019 door Deborah

Energetisch weekjournaal week 11

Een mooie week waarin bepaalde dingen je meer binnen gaan vallen. Waar sta je voor? Waar sta je echt voor? En leef je dat of denk je er alleen maar aan? Wat is er voor nodig om het leven te leven waar jouw hart en ziel blij van worden. Vrijheid, is deze week het thema. Want waar ben jij nog niet vrij? Waarin heb jij je vastgezet op alle gebieden? Soms kan het lijken of je bepaalde dingen nodig hebt. Maar soms zijn dat juist de dingen die jou vastzetten. En het is de bedoeling van het leven om vrij te leven. In alle opzichten. Wanneer je niet vrij bent, ben je druk bezig dit ook in stand te houden. Maar ergens voel je dat het niet helemaal congruent is. Iets klopt er niet. Deze week krijg je de kans om dieper te kijken. Waar de verstrikkingen zitten. Waar er nog verwarring zit op jouw definitie van vrijheid. Want vrijheid kan voor jou weer totaal iets anders betekenen dan voor de ander. En hoe vrijer je bent, hoe vrijer je leeft, hoe meer ruimte er is voor andere zaken zoals liefde. Want wanneer je druk bezig bent allerlei verhalen in stand te houden krijgt liefde niet de ruimte.

Je bent er klaar mee om altijd maar voor alles en iedereen te zorgen en verantwoording te nemen. Dat is iets wat je heel goed kunt want je voelt als geen ander aan waar de bullshit zit. Maar wanneer de ander het niet kan ontvangen dan loop jij er mee en echt veel ruimte geeft dat ook weer niet. Het is tijd om een totaal andere richting in te slaan en dit is iets wat al eerder langs is gekomen. Dat dit is wat je wilde maar je was er nog niet klaar voor en daarom is er ook zo iets als DIVINE TIMING. Stapje voor stapje zet je dingen uit. Jaag je dromen na en stop je de verhalen in jouw systeem die er voor blijven zorgen dat jij blijft rond zwemmen in een poel die te klein is geworden voor jou. Want zo voelt het. Met een grote groep in een klein plasje, dat is niks voor jou. De grote oceaan over, de wereld ontdekken. Je meer richten op de eenvoud van het leven en alles wat daarbij hoort is iets wat er meer en meer gaat leven en dat ga je deze week ook merken. Zoals ik al zei, is dit een gevoel, een beeld dat je al eerder voorbij het zien komen maar je ‘moest’ eerst nog helemaal dat ene pad afwandelen voordag je bij dat kruispunt kwam waar je nu bent.

En dat kruispunt geeft jou de kans om een heel nieuw hoofdstuk van jouw leven te schrijven. Wees eerlijk ten opzichte van jezelf. Je hebt alleen maar jezelf die je iets verschuldigd bent, en dat is naar het hart luisteren die al de hele tijd geduldig op jou zit te wachten. Je kan deze week merken dat het allerlei gevoelens omhoog haalt en ook de energie die er rond dwarrelt die maakt dat je wat vermoeider bent dan anders. Maar alles is er om op te schonen, om te herschikken en om jouw verleden volledig los te kunnen laten om te leven zoals jij dat wil. En kom je nog wat beperkende gedachten tegen, geef ze een stoel en een lolly, zo hou je ze bezig op een manier die jou niet in de weg zit 😉

Deborah ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s