Kaypacha 6 maart 2019

“Vissen staat voor gewoon ‘zijn’, niets doen, gewoon ‘zijn’. En het is ook niet zozeer, zoals ik al zei, een emotionele ervaring, als wel een spirituele ervaring. Dus ja, we kunnen zeggen ‘voel je gevoelens’, maar ik zou ook willen zeggen, ‘ervaar je oneindige zelf’.

Dus dit is echt een prachtige tijd, het is een prachtige dag, het is een prachtige maand, ook als de Maan naar Mercurius en Cheiron toe komt lopen. Nogmaals, Cheiron heeft te maken met een dieperliggende zielsbestemming. Het is zo’n schitterende tijd. En dan gaat ze door Ram, en naar Stier. En dit is vernieuwing; het is een tijd waarin de slang zijn oude huid afwerpt en echte vernieuwing. Het is een tijd van prachtige vernieuwing.

Dus het is ook interessant dat Vissen ook te maken heeft met offeren. En het is een soort opoffering van mezelf, van mijn ego, of mijn doelen, ambitie en drijfveren om verder te healen, te dienen, te doen opstijgen, assisteren in/van het geheel. Vissen is het geheel. Dus het is tijd om enigszins dienstbaar te zijn.”

De mantra voor deze week: In de stille rustige momenten van de diepzwarte nacht Of drijvend op het water met mijn ogen geheel gesloten vraag ik me af vraag ik me af wat de mysterie van het leven op deze aarde is en wat het is dat mij hier bracht en tot mijn geboorte heeft geleid.

Vertaling: Irma Schiffers Ondertiteling: Bob Kukler

NB Het geluid was soms onverstaanbaar in het eerste gedeelte en daardoor ook niet te vertalen. Die fragmenten zijn eruit geknipt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s