Liefde

Ik ben vandaag wat in de ban van de liefde. Als ik mijzelf lief heb, zal ik dat uitstralen naar de mensen om mij heen.

Tuurlijk wist ik dat al maar omdat ik mijn wens heb uitgesproken meer vanuit mijn gevoel te willen leven, is dit het ultieme. Het omvat zoveel, want hoe zorg je ervoor dat je naar je gevoel blijft luisteren en je ego niet aan het woord laat tijdens een gesprek met een (on)bekende.

En ja, praten met iemand die ik vertrouw, is praten op gevoelsniveau, zielsniveau. Een gevoel van thuiskomen in liefde. Dat zijn gesprekken met mensen die een spiegel voor mij willen zijn, bewust of onbewust. Mensen waarbij ik mijzelf mag zijn en blijven, die mij begrijpen zonder woorden. Dat zijn er niet veel dus ik ben daar zuinig op.

Erg bijzonder vind ik deze vriendschappen en het is een pad dat ik graag wil bewandelen. Geef mij maar meer van deze vriendschappen, liefde én gesprekken!

Reacties

Een reactie op “Liefde”
  1. shivatje schreef:

    Van zoiets wordt je blij en dat gevoel zet jezelf om in liefde dat je dan uitstraalt.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s