Winkeltje van rust

Vandaag ben ik met een vriendin in Bolsward geweest. In de regen maar dat deerde ons niet. We hebben heerlijk koffie gedronken en onszelf laten zien. Prachtig als je er zo voor elkaar kunt zijn.

Toen we ieders ons weg weer gingen, ontdekte ik een winkeltje van rust. Allerlei soorten kaarten, engelenkaarten, orakelkaarten. Zoveel soorten en prachtige kleuren. En dan al die geneeskrachtige stenen. Mijn hart stroomde over. Wat een bijzondere winkel. Kon ik daar maar alle positieve energieën opsnuiven en bij mij houden, al was het voor even.

Ik draag ook edelstenen met mij mee, in mijn broekzak is er altijd wel eentje te vinden. Deze winkel had allemaal mooie stenen, los en armbandjes. Ik heb mij eens goed laten voorlichten.

Ik heb een keer een zonnesteen gekocht, althans dat werd mij verteld. De eigenaar van deze winkel zei mij dat het een zwakke oranje calciet was. Hij liet mij een krachtige oranje calciet voelen. Alles in mij begon te prikken, alsof mijn cellen zich openden en mijn huid ging gloeien. Wauw, wat een goed gevoel.

Voldaan ging ik weer huiswaarts. Een mooie, bijzondere dag in een mooi Fries dorp, goed gezelschap en een winkeltje van rust. 💚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s