Passen en meten

Vandaag stond in het teken van passen en meten.

Vanmorgen startten we met het zoeken naar een nieuw bed. We zijn geslaagd!

Ongelooflijk hoeveel mogelijkheden er zijn. Springveer, boxspring of lattenbodem. Na 26 jaar op een lattenbodem te hebben gelegen, hebben we nu gekozen voor een boxspring. Dan komt het matras. Hard/medium/soft. Standard/excellence/premium. Uiteindelijk na wat liggen hier en daar, kwamen we ook daar uit. En dan de keuze van de topper. De kleur, de stof, het bedpootje, eventueel een hoofd board, stiksels ja/nee.

My goodness, wat een keuzes! Maar we zijn eruit! Nu nog even een tijdje wachten, kan ik in de tussentijd onze kamer schilderen en dan kunnen we ook minimaal 20 jaar weer van dit bed genieten!

Vanmiddag zijn we naar de woonboulevard gegaan voor een nieuwe bank. Wat een drama is dat! Twee uur lang bank op, bank af. We waren verliefd geworden op een bepaalde bank.

……..verliefd op deze bank

Uiteindelijk zijn we toch met één lege hand thuisgekomen. Tegenover de woonwinkel was een soort outlet van Rivièra Maison. Ik werd helemaal blij van de verschillende kleuren. Het bracht mij in de meer lente-/zomersfeer, in tegenstelling tot de woeste regenachtige dag van vandaag.

We hebben daar een enorme klok voor in de keuken gevonden! Gelukkig hebben we de bank niet gekocht. Buiten het feit dat het blijkbaar niet ‘mocht’ zijn, zou de bank veel te groot zijn geweest voor de plek waar die zou moeten komen te staan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s