Energetisch weekjournaal week 12, 2019 door Deborah

Energetisch weekjournaal week 12

Laat maar waaien. Letterlijk. Want de wind die over ons land raast, of eigenlijk over de wereld neemt alles mee wat niet van jou is. Daar waar jij verantwoording voor gedragen hebt terwijl het niet jouw verantwoording is. Daar waar jij je ooit mee geïdentificeerd hebt en wat jij uit liefde, loyaliteit en gewoon omdat jij wist dat je het aan kon, op je hebt genomen. Maar nu is dat hoofdstuk ten einde gekomen. Leg je alles weer terug bij de gene waar het hoort. En ook als zij daar nog steeds niet aan willen, is dat ook helemaal oke. Want dat is ook hun verantwoording dat ze daar geen verantwoording voor dragen. Het is een diepe kracht in jou die dat zo mooi kan voor de ander. Maar je wilt de wereld niet meer dragen. Je wilt gedragen worden door de wereld. Je wilt er op uitrusten en kanten van jezelf onderzoeken. Je bent moe. En die energie komt allemaal los doordat je aan het los laten bent. Dus weet dat dit er allemaal bij hoort. Deze week is een week van doen. Dingen regelen. Dingen uitzoeken, dingen terug geven en keuzes maken. Wat hou je nog wel bij je en wat niet.

Hierdoor creëer je meer ruimte voor andere zaken. Wanneer je te lang in oordeel blijf hangen hierover, krijgt liefde geen kans om te stromen. Dus onderzoek ook waar die verhalen vandaan komen en of ze überhaupt nog nuttig zijn. Een aanbieding deze week kan je direct enthousiast maken. Maar voel even goed of dit niet bij die oude weg hoort en dat je er weer volop in gaat of dat je het mag laten varen. Wees eerlijk naar de mensen om je heen over hetgeen je wel en niet wilt. Want dat schept duidelijkheid. Voor hen en voor jezelf. En zijn wat plannen die op je liggen te wachten tot jij weer verder actie onderneemt en daar is deze week een mooie gelegenheid voor. Weet dat alles energie is en dat het dus belangrijk is dat je bewust kiest. Dat je voor datgene kiest wat de meeste ruimte en vrijheid geeft. Je bent wellicht al gewaar van het oordeel van de ander hierop en dat maakt je wat wiebelig. Maar hoe minder jij je er druk over kan maken wat de ander er van vindt, des te meer je het van je af kunt laten glijden. Het gaat om jou en jouw leven en wat werkt voor jou.

Je hebt al lang genoeg naar de pijpen van de maatschappij gedanst. Zoals ik al zei, keuzes maken. Maar daar mag je echt de tijd voor nemen. Want elke keer als je beslist om een andere weg in te slaan zal het leven je testen. Wil je dit echt of zit er toch nog een klein deeltje in jou die de oude en bekende weg blijft bewandelen. Om zaken helemaal uit je systeem te krijgen, kun je daarvoor deze week uitgedaagd worden. Gebruik de energie dan ook om het verleden achter je te laten. Je bent een 3.0 versie van jezelf aan het worden. Eentje die meer kan genieten van alles omdat het niet meer zo zwaar op het bordje ligt. Maar voordat je daar daadwerkelijk bent zal je eerst nog wat getest worden. Maar jij kan dit, want je bent al zoveel vooruit gegaan dat je dit varkentje makkelijk wast.

Deborah ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s