De andere kant

De andere kant is ook altijd aanwezig.

Heb je de engelen deze week gezien? De mensen die klaar stonden om direct te helpen, om heldendaden uit te voeren met gevaar voor eigen leven?

De zaken die vanaf nu zichtbaar gaan worden kunnen duister zijn, maar hoe je erop reageert is aan jou.

In iedere situatie die zich laat zien, zullen beide kanten naar voren komen. Je hebt een keuze om te kijken naar het duistere of om te kijken naar de mensen die reageren met licht.

Je kan je laten vangen door de angst, de paniek, de onveiligheid en vanuit daar je leven vorm te geven, of je erkent dat we niet altijd weten welke verhalen er uitgespeeld worden, je bewust worden van wat er in jouw bubbel gebeurt.

Deze week was een heftige week, met grote energetische verschuivingen, vele zielen zijn overgegaan omdat we een belangrijk punt zijn gepasseerd.

Een poort waardoor je het gevoel kan hebben even je draai niet te kunnen vinden, alsof je op dezelfde plek bent en toch ergens anders. In je gevoel, in je bewustzijn. Het integreren van deze energie heeft tijd nodig. Je lichaam kan het tempo van het licht niet altijd bijbenen.

Angst voor de dood, het erkennen dat je leven hier op aarde zomaar voorbij kan zijn is een thema wat nu bij veel mensen speelt.

Het thema was altijd al in je leven aanwezig, zodra je wordt geboren, deze wereld binnenstapt, weet je dat er een moment komt dat dit proces zich ook weer omkeert.

Maar vaak zijn we niet bereid om beide kanten van het leven te erkennen. Ik zeg altijd: Ik heb geen briefje bij mijn geboorte meegekregen waarop staat hoe lang ik hier op aarde mag blijven, maar ik weet dat als ik ga dat het mijn tijd is. Dat ik dat heb voltooid wat ik hier kwam doen. En daar heb ik vrede mee.

De schok van afgelopen week, de emoties mogen er allemaal zijn. De verontwaardiging, het gevoel van onrecht en onveiligheid ook.

Maar op een diepere laag brengt dit alles ook iets anders teweeg. Mensen die hun harten openen en hun liefde laten stromen, duidelijk een keuze maken om er voor een ander te zijn, en innerlijk kiezen voor een ander leven. Die van liefde en van licht.

Heb jij de engelen gezien deze week?

Lichtflits

Klik hier voor het originele bericht.

Reacties

2 reacties op “De andere kant”
 1. kirstinvanlierde schreef:

  Bedankt! Dat was precies wat ik nu even moest lezen…

  Liked by 1 persoon

  1. Anouk1968 schreef:

   Mooi, ik had hetzelfde. 🍀

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s