Energetisch weekjournaal week 13, 2019 door Deborah

Energetisch weekjournaal week 13

Verandering van richting. Dat is nog steeds aan de orde en dat is ook wat je aan het doen bent. Je focus gaat nu uit naar hele andere dingen en dat houdt in dat je ook andere keuzes gaat maken. Niet altijd even gemakkelijk, wel noodzakelijk. Er zijn wat zaken in jouw hart die vragen om geheeld te worden en die spiegel krijg je duidelijk te zien in het leven.

Waar mag jij nog zien waar je in te korten denkt en wat is er nodig om meer in het vertrouwen te gaan zitten. Wellicht lijkt het of de buitenwereld van alles op je af aan het vuren is maar het is juist voor jou de uitdaging om daar niet in mee te gaan. De strijd die men voert is van hen en niet van jou. Jij mag alleen kijken waar het bij jou aanhaakt zodat jij je los kan maken van deze energie en zo jouw stukje karma in gaat lossen. Weet dat de dingen die gebeuren niets zegt over jou maar alles over waar zij zelf in zitten. Wellicht dat dat er voor kan zorgen dat het wat zachter wordt. Aankomende week is een drukke week met allerlei zaken die gedaan “moeten” worden. Terwijl jouw behoefte daar is om het simpel te houden.

Terug naar eenvoud en naar meer tijd voor jezelf. Toch is dat deze week een uitdaging. Maar de stappen zijn gezet en voordat je daar bent dien je eerst dingen af te handelen. Om jouw verleden los te laten mag je terug naar de wortel om hem daar met huid en haar uit je systeem te trekken zodat je deze energie niet meer uit blijft nodigen in jouw leven. Je kunt er voor weg blijven lopen maar waar je het aan de voorkant de deur uitgooit, komt het aan de achterkant weer naar binnen wandelen. Dan kan je maar beter de koe bij de spreekwoordelijke hoorns vatten. De energie die er nu is maakt je lijf moe en ook je hoofd kan overlopen van allerlei onzin dingen. Geef je er aan over en weet dat verandering ongemakkelijk is. Blijf toch jouw weg vervolgen want het gaat hier om vrijheid. Afspraken kunnen afgezegd worden en plannen kunnen wijzigen deze week. En dat is oke. De overgang naar de lente brengt chaos mee en zeker wanneer je de verantwoording bij de ander laat kan dat wat shizzel met zich mee brengen. Helemaal oke want ook hier leer je weer van. Deze week wordt ook meer helder wat echt belangrijk is. Waar jij jouw energie naar toe wilt laten gaan. Waar je aan wil werken en waar niet.

Jouw levensdoel is om jouw talenten in te gaan zetten voor jezelf. Waardoor je gewoon kunt zijn wie je bent en dat helpt als vanzelf ook de ander. Een gek gevoel misschien omdat je zo gewend bent je op de buitenwereld te richten. Maar jij bent het net zo waard als de ander om jouw eigen aandacht te krijgen. Volledig en zonder oordeel. Daar heel je van en merk je dat al het andere waar je je ooit zo druk over hebt gemaakt, er niet eens meer toe doet

Deborah ❤️

Voor het originele bericht, klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s