Inzicht

Grappig hoe stilte een inzicht geeft. Op het moment dat ik iets geen aandacht geef, komen uit onverwachte hoek nieuwe ontwikkelingen.

Bijzonder hoe dit soort dingen zich aandienen. Ik denk dat de volle maan, de energie, hier ook debet aan is. Gister las ik een verhaal over de huidige energie en ik herkende mijzelf er helemaal in.

Met de volle maan komen er dingen uit het duister, het licht in. Dingen worden duidelijker, dat wat ik leuk vind, wat mij energie geeft, wat mij ik maakt. Kortom wie ben ik en wat wil ik? Ik heb het weer op mijn netvlies.

Gister snoeide ik de hortensia’s. Het oud zeer van een warme zomer was zichtbaar en door de struik flink te snoeien kwam het pracht weer tevoorschijn. Nieuw blad, nieuwe ontwikkelingen. Als ik dat bekijk vanuit mijn eigen leven, knipte ik de wildgroei aan klimop weg met elke knip in de hortensia.

Vanmorgen vond ik in mijn map deze tekst en terwijl ik het meer vorm gaf, vond ik de prachtig kleurrijke achtergrond. Ik houd van kleur. Kleur in mijn leven, de creativiteit, spontaniteit, mijn eigen dromen najagen met mijn gezin.

De lente is er, in mijn hart, in mijn gevoel, in mijn ik. ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s