Game

Op mijn telefoon ben ik jaren geleden gestart met een spelletje genaamd Township. Verslavend. Een boerderij met dieren, stedelijk gebied, industrieën, handel per trein, vliegtuig, helikopter en boot, eilanden, dierentuin, races, een eigen groep met chat, loyaliteit, gezelligheid, het zit allemaal in één game. Ongelooflijk.

Inmiddels een nieuwe smartphone en ja hoor, ook op deze telefoon staat het spel. Inmiddels zit ik in level 98. De vrienden met wie ik dagelijks chat zijn in het spel loyaal, er is humor, we helpen elkaar en als het even niet meezit, bieden we een luisterend oor. In races zijn we heel competitief. Evy, Rikus, Sebas, Myrthe, Annette en ik. Een hecht Nederlands clubje.

Bijzonder hoe een spel zo verbindend kan zijn.

Heb jij ook een verslavend spel op je smartphone? Zo ja, wat speel jij?

3 gedachtes over “Game

  1. Een spelletje zou ik het niet noemen, het is eerder een rustgever. “Paint by numbers” tis iets wat iedereen kan dus aanvankelijk stond ik er sceptisch tegenover wegens te weinig uitdagend maar gezien ik eigenlijk meer rust moest zoeken ben ik toch overstag gegaan. En het werkt, een vol hoofd, afdwalende gedachten…even focus op het digitaal kleuren en het lukt allemaal heel eventjes wat beter 😊

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s